dinsdag 31 oktober 2017

Wat hebben we voor elkaar gekregen?

Een aantal mensen wil nu eigenlijk weten wát we precies hebben gedaan in Straatsburg, wat hebben we voor elkaar gekregen, wat was het doel van onze reis.

Dat is eigenlijk vrij eenvoudig. In maart heb ik de handtekeningen aangeboden aan mevrouw Schreijer-Pierik. Het waren er toen ruim 33.000 (!), inmiddels zijn het er (bijna) 42.000!! En wat zijn we daar blij mee! Maar er moet nog meer werk worden gedaan.

Ik ben daarom samen met Masja (mijn 'Kees' 😉) naar Straatsburg gegaan om te spreken tijdens de persconferentie die was georganiseerd omdat de eu een onderzoek had laten uitvoeren over de gevolgen van de zomertijd. Samen met andere actievoerders uit Finland, Frankrijk en België hebben wij wederom de petitie onder de aandacht gebracht en heb ik verteld dat wij ruim 41.000 medestanders hebben die het zát zijn!


Dus dat...

En voor iedereen die dit zit te lezen: Ik ben zó blij met alle aandacht en medestanders! Zelfs met de tegenstanders ben ik blij! Zij zorgen ervoor dat mensen gaan nadenken over iets wat voorheen voor hen als vanzelf ging. Want dat is het dus niet, vanzelfsprekend. In Nederland hoort het om 21:30 donker te zijn in de zomer en om 3.30 licht. En niet anders! 😎

Geen opmerkingen:

Een reactie posten